9737

A játékok piacán sorra jönnek olyan programok ahol valamilyen gépet kezelhetünk. Van kukásautó szimulátor illetve a gazdálkodók kedvence a Farming Simulator sorozat  és még hosszasan lehetne sorolni milyen szimulátorok is léteznek.

Az Astragon Software karöltve a Z-Software céggel a tavalyi évben egy mentőautó szimulátoron dolgozott és ennek lett az eredménye az először német nyelven megjelentetett Rettungswagen Simulator 2012 ezt volt alkalmam kipróbálni és csekély német tudásom ellenére jól el tudtam szórakozni vele az mókás amikor a lábtörött betegen újra élesztést alkalmazunk,de mivel ilyenkor elsötétedik a képernyő és egy Kollege: Nicht... felírat szerencsére megóv minket a hibás terápia alkalmazásában. A kezelés némileg nem elég kielégítő hiszen a négy irány nyíllal előre,hátra balra,és jobbra tudunk mozogni de az egér használatával tudunk forgolódni így nem oldalazunk.

A játék elég sok hibát tartalmaz. Első és legfontosabb hibája néhány alkalommal egyszerűen össze ugrik a kép és csak a kilépés segít,másik hiba bizonyos felbontás használatánál a terápiás rész  kilóg és ez miatt a segítségre szoruló beteget nem lehet ellátni így újra a kilépés a megoldás. A program néha hosszú órákig jól működik és gondol egyett és Crash reportot akar küldeni az furcsa,hogy egyetlen egy játéknál nem tapasztaltam még olyant,hogy Crash Report .dll előre a programba lenne téve ez olyan mintha nem is akarnák,hogy jó legyen a program. Számomra további hibaként értékelem,hogy egy parkban lévő beteget aki hátul egy bokrokkal körülhatárolt bekerített területen fekszik egy hinta előtt nem lehet bejutni hozzá ellátás céljából így újra ki kell lépni.Kicsit összecsapott munkának tűnik az egész játék és be kell vallanom a sok óra játék a német nyelvű változattal és ez után az Emergency Ambulance Simulator angol kiadásával és a pár hete magyar nyelvű változattal ami sorozatosan kiakad és crash reportot generál egyszerűen nem értem ezt a programot egy küldetést enged aztán megmakacsolja magát és az istennek se akar működni.Felhívtam a forgalmazó ComGame 576 Kft t ahol 3 nap után végre emberrel is beszéltem közölte velem,hogy a gépem lehet a gond.... Szuper!

Kérdem én egy Intel I3 3200 3.1 GHz processzorral 1 gb Ati Radeon HD 5450 es videókártyával 4 GB Rammal ellátott 1TB Hdd s számítógép amin eredeti Windows Xp Sp 3 van minden frissítése naprakész amin olyan játékok mint a Dirt 3 akadás nélkül működik? Ez a program meg folyton kiakad ez az én türelmem és minden lelkesedésem elveszi.

Így egyenlőre irigyen gondolok azokra akiknél a játék jól működik.

Gépigénye a játéknak: 2.8 GHz Dual Core vagy AMD Athlon II 2.8 GHz processzor

      Memória 1 GB és legalább 1 GB hely a HDD n és viddeókártyából Ati Radeon HD 2000 vagy Nvidia Geforce 8000 256MB memóriával

Operációs rendszer: XP SP3 ,Vista,Win 7 Direct x hangkártya Cd-rom 4x

 A kiadott Patch a http://rtws.z-software.net/ oldalról nem javított a programon semmit sem....

Akinek van ötlete kérem ossza meg mit lehetne tenni,hogy hiba nélkül működjön a program.

Játék neve: Ambulance Simulator Kiadó: Astragon Software hazai forgalmazó: ComGame 576 Kft

Vásárlás helye: Media Markt Szombathely Varasd u 1

Ára: 1999Ft

Amit már tudok,az az,hogy az XP operációs rendszert a program nem szereti.Windows 7 en viszont kitűnően működik a terápiás rész néha kilóg és bizony a hátsó játszótéri beteget továbbra sem lehet ellátni mert nem lehet megközelíteni.

vissza a címoldalra9737.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!